Sirop de cătină cu miere

20 lei / 250 ml

Cătina are un conținut ridicat de vitamine, iar în combinație cu mierea se obține un preparat natural, care va oferi o doză bogată în substanțe nutritive benefice pentru organism.

 

Siropul de cătină obţinut din fructe are aceleaşi efecte ca şi fructele proaspete, deorece acest sirop păstrează nealterate şi fără să se piardă toate substanţele active terapeutice.


Cadouri

30 lei/pachet

Conţin: două borcane de 150gr de miere bucata (la alegere între polifloră, salcâm, mană, tei) şi doi faguri cu miere de 50gr bucata

Mărturii nuntă / botez și Mărțișoare

 

Cu ocazia zilelor speciale puteți oferi o amintire deosebit de dulce - un borcănaș de miere de diferite tipuri!

    Bine aţi venit în delicioasa lume a mierii şi a albinelor hărnicuţe! Sperăm să găsiţi multe informaţii utile şi benefice, să vă trezim curiozitatea şi, totodată, interesul pentru acest produs natural miraculos, care este nu numai un aliment gustos, dar şi un medicament natural de excepţie.

    Mierea este un produs apicol obţinut prin transformarea şi prelucrarea nectarului sau a manei de către albine şi depozitat în celulele fagurilor pentru a constitui hrana populaţiei din stup. 

    Acţiunile terapeutice ale mierii sunt binecunoscute, aceasta având acţiune antibiotică, cicatrizantă şi calmantă.

    Mierea de albine este un puternic energizant natural, furnizând organismului vitaminele şi mineralele de care are nevoie.

    Consumul de produse apicole (miere, polen, propolis, lăptişor de matcă, apilarnil, ceară, păstură) contribuie la fortificarea şi imunizarea organismului, dar şi la evitarea şi prevenirea multor afecţiuni.